NEVER ON WEDNESDAY BLOG

THIS BLOG CONTAINS EVERYTHING WE THINK YOU SHOULD KNOW ABOUT

05 March 2012

We're hiring: PR manager

NEVER ON WEDNESDAY COMMUNICATION ZOEKT EEN PR MANAGER

Never On Wednesday Communication is een van de toonaangevende PR bureaus op het gebied van mode en lifestyle. Het van origine Belgische bedrijf heeft sinds 1998 een tweede vestiging in Amsterdam. Vanuit onze showroom cq. kantoor werken we voor uiteenlopende merken, zoals Benetton, Clarks, Scapa, Fratelli Rossetti, Studio Piet Paris en Jeroen Van Tuyl. Voor hen verzorgen we de PR activiteiten met vooral als doel persaandacht te bewerkstelligen in welgekozen media. Meer informatie over ons bedrijf, onze klanten en onze werkzaamheden vind je op onze website.

Profiel
Voor de opvolging van accounts vanuit ons kantoor in Amsterdam zoeken we een PR manager met HBO werk- en denkniveau en 1 tot 3 jaar werkervaring. Je beschikt over actuele kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, lifestyle en communicatie, hebt contacten bij de (mode)pers en schrijftalent in zowel het Nederlands als Engels. Je kunt zelfstandig en accuraat werken en bent stressbestendig. Je kunt creatieve concepten bedenken en deze vertalen naar concrete, commerciƫle doelstellingen. De mogelijkheden van sociale media en blogs vormen geen geheim voor je. Het is een pre als je kunt werken met Wordpress, InDesign en Photoshop.

Werkzaamheden
Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:
- Schrijven en uitvoeren van PR strategieƫn
- Opzetten en organiseren van evenementen en persreizen
- Vertalen, schrijven en redigeren van persberichten
- Bijhouden van de website, blog en social media
- Rapportages maken
- Showroomwerkzaamheden

Wij bieden
Never On Wednesday Communication biedt een veelzijdige baan met marktconform salaris. Wij zijn een open bedrijf dat je de mogelijkheid biedt op een zelfstandige wijze accounts te beheren en je verder te ontwikkelen tot een allround PR deskundige. De fulltime aanstelling (38 uur per week) is voor een jaar in tijdelijke dienst met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Informatie & sollicitaties
Indien je interesse hebt te solliciteren naar bovenstaande functie, stuur je voor 19 maart een e-mail inclusief CV en motivatiebrief naar Lieven Vanparys. Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. De eerste gesprekken vinden plaats op 15, 20 en 21 maart. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.